Animaţia "Întors pe dos 2"/ "Inside Out 2" ajunge din 14 iunie în cinematografele româneşti, cu avanpremiera în data de 13 iunie, atât în varianta dublată, cât şi în varianta originală, dar şi în format IMAX şi 4DX. Biletele sunt puse în vânzare în cinematografele partenere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Disney şi Pixar se adresează tuturor vârstelor, continuând povestea începută în 2015, care s-a bucurat de numeroase aprecieri din partea publicului larg, dar şi a criticilor, câştigând premiile Oscar şi Golden Globe pentru Cel mai bun film animat.

Regizat de Kelsey Mann şi produs de Mark Nielsen, "Inside Out 2" oferă din nou acces la „panoul de control” din mintea lui Riley, care acum trece printr-o perioadă de tranziţie plină de…noi emoţii: adolescenţa. Fericirea, Tristeţea, Furia, Frica şi Dezgustul care trăiau, de ceva timp, în armonie sunt deplin luate prin surprindere atunci când Anxietatea îşi face apariţia. Şi se pare că aceasta vine însoţită şi de alte emoţii cel puţin la fel de dificil de gestionat.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Filmul are la bază un scenariu scris de Meg LeFauve şi Dave Holstein şi o poveste creată de Mann şi LeFauve şi aduce în discuţie, într-un mod plin de empatie şi umor, teme actuale precum prietenia, acceptarea de sine sau sănătatea mintală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.