Filmul fantastic „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”, cu Mads Mikkelsen, Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Ezra Miller în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de David Yates, filmul îl prezintă pe profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) care află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredinţează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare şi un brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care se întâlnesc cu animale fantastice vechi şi noi şi se ciocnesc cu legiunea în creştere de adepţi a lui Grindelwald. 

Cu cele mai mari încasări în weekend, 1.111.973 de lei, producţia a fost urmărită de 43.544 de spectatori, potrivit datelor cinemagia.ro. 

„Sonic the Hedgehog 2” s-a menţinut pe locul doi, în al doilea weekend de la debut, generând venituri de 566.146 de lei. 

„Morbius”, cu Jared Leto, a coborât un loc, până pe trei, în al doilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut în cinematografe de 18.862 de spectatori şi a avut încasări de 440.102 lei. 

Comedia de acţiune „Oraşul pierdut/ The Lost City” a coborât trei locuri, până pe patru, în al treilea weekend de la premieră, după ce a fost vizionat de 16.253 de spectatori şi după ce a strâns venituri de 393.891 de lei. 

Animaţia „Roşu aprins/ Turning Red”, regizată de Domee Shi, a coborât patru locuri, până pe cinci, în al cincilea weekend de la debut. Filmul a avut încasări de 313.105 lei. 

Blockbusterul „Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz în roluri principale, a coborât cinci locuri, până pe şase, în al şaselea weekend de la lansare. Producţia a avut încasări de 130.387 lei. 

„Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, a coborât şase poziţii, până pe şapte, în al optulea weekend de la debut, cu venituri de 81.630 de lei. 

Filmul de acţiune „Ambulanţa: Salvare contracronometru/ Ambulance”, cu Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long în rolurile principale, a coborât şapte locuri, până pe opt, în al optulea weekend de la premieră. Vizionat de 3.223 de spectatori, filmul a avut încasări de 80.420 de lei. 

Animaţia „Encanto” s-a menţinut pe locul nouă în clasamentul românesc de weekend, cu venituri de 60.369 de lei. 

Filmul românesc „Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie”, în regia lui Andrei Huţuleac, a coborât două locuri, până pe zece, în al treilea weekend de la premieră, fiind vizionat de 2.002 spectatori şi 42.566 de lei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.