Chitaristul Angus Young, membru fondator al grupului AC/DC, a fost invitatul special al trupei Guns N'Roses la concertul din Hanovra, susţinut joi seară, care a fost întrerupt timp de 90 de minute de o puternică furtună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată în turneul ”Not in This Lifetime…” trupa a început concertul din oraşul german cu 15 minute mai târziu, pentru a se asigura ”că cei 20.000 de spectatori care încă aşteaptă vor fi intrat în spaţiul de concert”, potrivit anunţului publicat pe Twitter.

După nici o oră, concertul a fost oprit pentru 90 de minute, din cauza unei furtuni puternice care a lovit zona. 

”Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a fulgerelor, show-ul este temporar amânat”, au mai transmis membrii trupei.

Revenirea pe scenă a fost marcată de un alt mesaj: ”Furtuna a trecut, dar o altă forţă a naturii vine. Concertul continuă, Hanovra”.

Chitaristul Angus Young a urcat pe scenă alături de Axl Rose şi restul formaţiei Guns N'Roses, pentru a interpreta ”Whole Lotta Rosie”, piesă a grupului australian AC/DC, cu care Axl Rose a fost în turneu anul trecut.

La începutul acestei săptămâni, Guns N'Roses a anunţat pentru 20 iulie un concert care va avea loc în cadru restrâns la  Apollo Theater din New York, eveniment care va da startul turneului nord-american.

Guns N' Roses, ai cărei membri fondatori (Axl Rose, Slash, Duff McKagan) s-au reunit la începutul anului 2016 pentru prima dată după 23 de ani, a pornit în turneul ”Not In This Lifetime” - aluzie la o frază rostită de Axl Rose - susţinând numeroase concerte în America de Nord şi de Sud. În 2012, întrebat de un jurnalist dacă există o şansă reală pentru ca grupul să se reunească, solistul grupului a răspuns astfel: ”Not in this lifetime” (”Nu în această viaţă”).

Trupa americană a ajuns în Europa pe 27 mai, cu un show care va avea loc în Dublin (Irlanda), şi va cânta în Spania, Portugalia, Elveţia, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Belgia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Cehia, Franţa, Austria şi Olanda. Secţiunea europeană a acestui turneu se va încheia cu un concert la Tel Aviv (Israel), pe 15 iulie.

Lineup-ul formaţiei Guns N’ Roses în turneul ”Not in This Lifetime” este format din membrii formulei originale Axl Rose (voce), Slash (chitară) şi Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (clape), care este alături de trupă din 1990, Richard Fortus (chitară), membru al grupului din 2001, Frank Ferrer (Tobe), din 2006, şi, ocazional, Steven Adler (tobe), membru în formula originală.

Grupul rock Guns N' Roses a fost înfiinţat în 1985, la Los Angeles. Cele şase albume de studio lansate - ”Appetite for Destruction” (1987), ”G N' R Lies” (1988), ”Use Your Illusion I” (1991), ”Use Your Illusion II” (1991), ”The Spaghetti Incident?" (1993) şi ”The Chinese Democracy” (2008) - au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.