Actriţa Alyssa Milano revine în televiziune anul acesta cu un rol în serialul de comedie "Alyssa Milano for Mayor", pe care-l va produce, informează 20minutes.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a negociat cu reţeaua de televiziune americană Lifetime pentru acest serial de comedie, care, aşa cum preciza Deadline, se apropie de universul "Curb Your Enthusiasm". 

Alyssa Milano tocmai a terminat filmările la o peliculă independentă, "Little Italy", regizată de Donald Petrie, şi în care joacă alături de Emma Roberts şi Hayden Christensen.

Actriţa şi-a început cariera la vârsta de 8 ani şi a devenit cunoscută graţie sitcomului "Who's the Boss" (1984-1992). 

Rolul Jennifer Mancini în telenovela "Melrose Place" (1997- 1998) de pe Fox, şi Phoebe Halliwell în serialul "Farmece/ Charmed" (1998-2006) de la The WB au transformat-o în vedetă. Începând cu 2013 ea joacă rolul Savannah Davis în drama "Mistresses" pe canalul ABC.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.