Alternosfera, una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din Republica Moldova, va susţine un concert-eveniment în Sala Transilvania din Sibiu. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 mai, începând cu ora 21.00, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscută publicului din Sibiu datorită apariţiilor pe scenele marilor festivaluri de gen - ARTmania, FOCUS Festival, Alternosfera vor susţine pentru prima dată după multă vreme un concert dedicat în exclusivitate fanilor trupei.

„De aproape două luni de zile, Sibiul a devenit #acasă pentru 3 dintre cei 5 membri ai trupei noastre. Aşadar, un concert în acest minunat oraş care ne-a primit cu braţele deschise este modul nostru de a mulţumi oamenilor extraordinari pe care i-am cunoscut aici. Suntem obişnuiţi să cântăm la marile festivaluri ale Sibiului - ARTmania, FOCUS Festival, însă un concert doar al nostru pentru publicul sibian nu am mai avut de mulţi ani. Pregătim un show de proporţii pentru evenimentul din 7 mai, care va avea loc în Sala Transilvania. Avem foarte puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti toate detaliile însă sperăm că entuziasmul nostru să fie molipsitor şi pentru prietenii noştri care ne ascultă”, transmit artiştii. 

Alternosfera a devenit un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. 

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent şase albume şi un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se „Oraşul 511”, „Wamintirile”, „Ploile nu vin”, „Închisoarea albă”, „Două Eve”, „Mută”, „Haosoleum”, „Lucis”, „Epizodia”.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua www.iabilet.ro.

Primele 300 de bilete au un preţ special - 80 lei. Tariful normal este 100 de lei iar în ziua concertului biletele se vor putea achiziţiona la preţul de 120 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.