Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că la sfârşitul lunii mai va naşte un băieţel, căruia doreşte să îi dea un nume vechi, din istoria liberală, ea precizând că va fi activă în campania electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a mărturisit, luni seară, la Realitatea TV, că va naşte la sfârşitul lunii mai. Ea a dezvăluit şi că va avea un băieţel, căruia doreşte să îi dea un nume vechi, legat de istoria PNL.

"Copilul curând o să vină. Vine o odată cu victoria PNL la Primăria Capitalei. Sfârşit de mai. E băieţel", a declarat Alina Gorghiu.

Ea a ţinut să precizeze că sarcina nu este un handicap, că este un lucru care te face să te simţi bine, să "radiezi", şi că nu are nicio legătură cu disconfortul unei campanii.

”Nu ne-am hotărât la nume. Mă gândisem la un nume vechi, la un Vintilă, la un Dinu. Mă gândeam să îi dau o simbolistică aparte numelui, căci se naşte în preajma sărbătoririi unui număr important de ani pentru PNL”, a spus Gorghiu, adăugând că îşi doreşte foarte mult să aibă un  copil sănătos, pentru că şi l-a dorit foarte mult.

Alina Gorghiu urmează să aibă un copil cu fostul ministru Lucian Isar, care a ocupat portofoliul pentru Mediul de Afaceri, în timpul Guvernului Ponta, în 2012. Potrivit presei tabloide, liderul PNL s-ar fi căsătorit cu Lucian Isar la începutul anului 2016, însă Gorghiu nu a făcut niciun anunţ oficial în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.