Alicia Keys, câştigătoare a 15 premii Grammy, a creat împreună cu şi pentru Netflix o nouă versiune a unuia dintre hiturile sale „If I ain't got you" într-o ediţie orchestrală, care poate fi regăsită în serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, lansat pe 4 mai. Peste şaptezeci de femei de diferite naţionalităţi au contribuit la aranjamentul melodiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu toate că acţiunea serialului este plasată în secolul al XIX-lea, unele dintre melodiile de pe coloana sonoră a acestuia sunt reinterpretări pentru vioară ale hiturilor muzicii pop. Una dintre ele este versiunea instrumentală a piesei Aliciei Keys, care sărbătoreşte anul acesta a 20-a aniversare de la lansare. Astfel, artista şi-a unit forţele cu Orchestra Globală a Reginei Charlotte - o orchestră simfonică unică, formată din 74 de femei de culoare.

Videoclipul este inspirat de estetica reginei Charlotte. Rochiile şi spaţiile baroc sunt prezentate într-o variantă modernă, iar melodia „If I ain't got you" poate fi citită şi prin stratul narativ al serialului.

În piesă, Alicia Keys vorbeşte despre rolul altei persoane în viaţa fiecăruia dintre noi - nu numai în sensul romantic, ci şi în sensul fraternităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.