Alec Baldwin a interpretat rolul preşedintelui Donald Trump, prezentat în calitate de şef al statului american, care este atacat de o civilizaţie extraterestră, într-o nouă ediţie a emisiunii de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, informează revista Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul Alec Baldwin a reluat rolul preşedintelui Donald Trump în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii ”Saturday Night Live” (”SNL”), difuzată de postul NBC.

În acea scenetă, Alec Baldwin interpretează o versiune a preşedintelui Trump care încearcă să respingă un atac comis în 2018 de o civilizaţie extraterestră asupra Statelor Unite.

Încă o dată, preşedintele republican se dovedeşte în acea scenetă umoristică incapabil să renunţe la obişnuitele sale reacţii pline de ranchiună la adresa presei, atunci când, invitat să îşi explice strategia de apărare în faţa unor soldaţi americani, citează informaţii fanteziste, ce provin din surse obscure şi neverificate.

În acea scenetă, preşedintele american sugerează că extratereştrii există deja mulţi ani pe Terra şi s-au ”camuflat” în rândul populaţiei. 

De asemenea, Trump spune că doi extratereştri s-au infiltrat în armata americană şi ”demască” două femei afro-americane, aflate în rândul soldaţilor prezenţi în faţa lui. 

Episodul de sâmbătă seară al emisiunii ”Saturday Night Live” a fost prezentat de actriţa Scarlett Johansson. Invitatul muzical al emisiunii a fost cântăreaţa Lorde.

Popularitatea actorului Alec Baldwin a atins o cotă uriaşă după ce starul american a început să interpreteze o versiune parodică a preşedintelui Donald Trump în emisiunea de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, din octombrie 2016, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, ce au avut loc pe 8 noiembrie.

Audienţa emisiunii de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, cel mai longeviv show de comedie din istoria postului NBC, a crescut spectaculos după ce actorul Alec Baldwin a început să îl interpreteze pe Donald Trump în acest program TV, într-o serie de scenete umoristice.

Acele momente parodice, în care Alec Baldwin îl joacă pe Donald Trump ca pe un şef de stat fără minte şi cu o putere de concentrare foarte scăzută, cu un ego exacerbat şi cu o dependenţă vădită de Twitter, au devenit o veritabilă marcă înregistrată a emisiunii ”Saturday Night Live” (”SNL”), dar au atras şi o mânie reală din partea preşedintelui republican.

Donald Trump a criticat show-ul de pe NBC în luna decembrie, spunând că este ”total de neurmărit” şi ”o crimă premeditată”.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea ”Saturday Night Live”, a început să repete rolul Donald Trump în vara anului 2016, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Personajul său a avut mai multe apariţii pe parcursul sezonului difuzat în 2016, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam.

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

Alexander Rae ”Alec” Baldwin III, născut pe 3 aprilie 1958, este un actor, producător şi scenarist ameircan. Alec este cel mai mare dintre cei patru fraţi Baldwin, care sunt cu toţii actori. A debutat în televiziune, dar s-a remarcat apoi şi pe marele ecran, într-o serie de filme apreciate de public, precum ”Beetlejuice”, ”The Hunt for Red October”, ”The Aviator” şi ”The Departed”. Evoluţia sa din drama cu accente romantice ”The Cooler” din 2003 i-a adus o nominalizare la Oscarul pentru rol secundar. Din 2006 până în 2013 a interpretat rolul Jack Donaghy în serialul ”30 Rock”, produs de postul de televiziune NBC, pentru care a câştigat două premii Primetime Emmy, trei Globuri de Aur şi şapte Screen Actors Guild.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.