Alain-Fabien Delon, unul dintre fiii actorului francez Alain Delon (83 de ani), care se reface în Elveţia după un accident cardio-vascular şi o "uşoară hemoragie cerebrală", a publicat pe Instagram o fotografie cu tatăl său în care acesta apare zâmbind, potrivit BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, Anthony Delon transmitea veşti despre tatăl său anunţând că se odihneşte într-o clinică din Elveţia după ce a fost victima unui AVC cu câteva săptămâni înainte. El a adăugat că funcţiile sale vitale sunt "perfecte şi starea stabilă, potrivit medicilor". Duminică, Alain-Fabien a publicat o fotografie cu tatăl său, însoţită de mesajul: "Vă muţumesc pentru numeroasele mesaje care au mers direct în inima mea. Cum puteţi vedea, el este din ce în ce mai bine şi vă sărută". 

În fotografie, actorul-fetiş al lui Jean-Pierre Melville, afişează un mare zâmbet. 

La mijlocul lunii iunie, apropiaţi ai lui Alain Delon au declarat pentru AFP că actorul a fost internat la spitalul american din Neuilly "pentru ameţeli şi pentru dureri de cap aparent minore". "Simptome probabil cauzate de aritmii cardiace suferite de actor", a precizat sursa.

Legendă a cinematografiei, Alain Delon a primit anul acesta, la Cannes, un Palme d'Or onorific pe care i l-a înmânat fiica sa, Anouchka. Extrem de emoţionat, actorul a avut un discurs cu accente testamentare, vorbind despre "un omagiu postum, dar primit în viaţă". 

Cu o carieră de 62 de ani, Delon, un simbol al industriei cinematografice europene, a jucat în peste 80 de filme, sub îndrumarea unora ca Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, şi alături de actori precum Gabin, Lancaster, Montand, Sharif şi Ventura, Mireille Darc, Romy Schneider, Claudia Cardinale, Ursula Andress şi Monica Vitti.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.