Al 31-lea sezon al reality-show-ului „Schimb de mame” va debuta pe 7 martie, de la ora 20:00, la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima ediţie a noului sezon va fi făcut un schimb de mame „spectaculos” între familia Popescu, din Slatina, şi familia Dumbravă, din Constanţa.

Familia Popescu are patru membri: Elena şi Dani, de 31, respectiv 34 de ani, au două fete, pe nume Alexandra şi Kassandra, de 11 şi de 6 ani. În Constanţa, Georgiana (36) şi Ovi (43) au 3 copii: Sebi (10), Andrei (7) şi Sara (5). Dani munceşte în construcţii şi este mai mereu plecat de acasă, pe şantiere. În tinereţe, el şi Elena au fost plecaţi la muncă, prin Europa, dar nu au reuşit să strângă bani, aşa că acum stau în chirie. De partea cealaltă, şi Georgiana cu Ovi au fost plecaţi mulţi ani în Norvegia. Acum locuiesc într-o vilă cu două etaje şi îşi cresc liniştiţi copiii.

Ajunsă în Constanţa, Elena are o viaţă de concediu, în care cel mai greu este să medieze veşnicele conflicte între fraţi, pornite chiar de la „Nu Te Supăra Frate!”. În Slatina, Georgiana are şi necazuri, dar şi bucurii mari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.