„No Time to Die”, al 25-lea film din franciza „James Bond”, a realizat încasări de 5 milioane de lire sterline în prima zi pe marile ecranele britanice şi irlandeze, potrivit estimărilor producătorilor, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea ultimul film „Bond” cu actorul Daniel Craig în rol principal a fost amânată de mai multe ori, din cauza pandemiei, şi era unul dintre cele mai aşteptat lungmetraje ale anului.

Încasările de joi, prima zi în care a rulat în Marea Britanie şi Irlanda, sunt cu 13% mai mari decât cele generate de „Spectre”, în 2015, dar cu 26% mai mici decât în cazul „Skyfall”, a transmis Universal Pictures.

Producătorii au adăugat că a fost „cea mai amplă lansare în cinematografe din toate timpurile” în Regat. Filmul a rulat joi în 772 de cinematografe din Marea Britanie şi Irlanda, cu 25 mai multe decât „Star Wars: Rise of Skywalker” (2019), care deţinea recordul.

Gower Street Analytics a estimat că va reprezenta 92% din totaul încasărilor din box office-ul britanic şi irlandez în săptămâna de debut.

Lungmetrajul este regizat de americanul Cary Joji Fukunaga, iar din distribuţie fac parte Lea Seydoux, Rami Malek şi Lashana Lynch.

La nivel global, este estimat că va genera încasări de 90 de milioane de dolari în primul weekend.

Mai mult de 30.000 de oameni au participat la proiecţiile de la miezul nopţii din Regat şi Irlanda, unde au fost vândute 1,6 milioane de bilete în avans pentru primele patru zile de proiecţii, a mai transmis studioul. Acest număr depăşeşte totalul rezervărilor pentru „Spectre” cu 12% şi este similar celui înregistrat pentru „Skyfall”.

Cei mai mulţi critici de film au lăudat producţia, iar unii au sugerat că filmul nu justifică durata de 163 de minute.

„No Time to Die” a intrat şi pe marile ecrane româneşti, iar în Statele Unite el va fi lansat pe 8 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.