Vedeta ABBA, Agnetha Faltskog, a declarat că va lansa joi un nou single, relansându-şi cariera solo la vârsta de 73 de ani, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agnetha, solista alături de Anni-Frid Lyngstad a trupei pop suedeze de mare succes, şi-a lansat ultimul album solo în urmă cu un deceniu.

Făcând anunţul pe contul său de Instagram recent lansat marţi seară, cântăreaţa a postat: „Premiera mondială a piesei "Where Do We Go From Here?" pe @bbcradio2 cu @zoetheball - urmăriţi-o joi, 31 august, de la ora 8:30 (BST)”.

Potrivit unor informaţii apărute săptămâna trecută, Agnetha a obţinut un contract discografic uriaş cu BMG, care o are în portofoliu pe superstarul pop Kylie Minogue.

Grupul pop suedez ABBA a fost format la Stockholm în 1972 de Agnetha, Björn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid.

Contractul ei cu BMG vine la doi ani după ce trupa s-a reunit pentru a lansa albumul „Voyage”.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Agnetha a adorat să se întoarcă în studio cu ABBA şi acest lucru a inspirat-o să îşi relanseze cariera solo”.

„A fost în contact regulat timp de mai multe luni cu echipa de la BMG din Londra, iar ei au ajutat-o să îşi dezvolte noul sound. După o perioadă lungă de timp în care a lucrat la muzică nouă, există în sfârşit un corpus de lucrări pe care îl iubeşte şi care este gata de lansare”. 

Ea a obţinut primul succes în Suedia odată cu lansarea albumului său de debut din 1968.

În mai 2013, Agnetha a lansat un nou album intitulat „A”, produs de Jörgen Elofsson şi Peter Nordahl, care a fost ultimul ei album.

„Voyage” a fost cel de-al nouălea album de studio al grupului pop suedez ABBA şi a fost lansat în noiembrie 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.