Cântăreaţa britanică Adele nu va mai înregistra niciodată o melodie pentru coloana sonoră a unui film din seria ”James Bond”, pentru că i-ar fi greu să îşi depăşească succesul înregistrat cu ”Skyfall”, tema muzicală a filmului omonim din 2012, care i-a adus un premiu Oscar, un Glob de Aur şi un premiu Grammy, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu aş face asta din nou, pentru că data trecută a fost atât de bine, că nu aş vrea să cobesc (cu o nouă melodie tematică, n.r.)”, a declarat Adele pentru The Sun. 

Cântăreaţa a mai spus că era cât pe ce să refuze înregistrarea melodiei ”Skyfall”, oportunitate care a apărut după succesul albumului ei, ”21”, in anul 2011, dar a simţit ”o chemare a destinului”.

”Mă gândeam: «De ce mi-aş dori să stric lucrurile, înregistrând coloana sonoră a unui film cu Bond?». Apoi, am aflat că era vorba despre cel de-al 23-lea film din serie. Eu aveam 23 de ani şi am simţit că îmi este destinat”, a mai spus artista.

Tema muzicală a filmului ”Skyfall” i-a adus interpretei britanice un premiu Grammy, un Glob de Aur şi un Oscar.

”Este minunat să ai un Oscar. Statueta este foarte grea, iar acum, oricine vine acasă la mine, prima întrebare pe care o are este dacă îmi poate vedea Oscarul”, a povestit cântăreaţa.

Adele este prima interpretă care a câştigat un Oscar pentru melodia tematică dintr-un film din seria ”James Bond”.

În luna februarie, cântăreţul britanic Sam Smith a câştigat un Oscar, la rândul lui, pentru melodia ”Writing's on the Wall”, care a apărut pe coloana sonoră a filmului ”Spectre” (2015).

Adele, născută pe 5 mai 1988, este o interpretă şi compozitoare din Marea Britanie, care a declarat de mai multe ori că se consideră ”o cântăreaţă soul care face muzică pop”. În 2008, şi-a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, graţie unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Cel de-al treilea album de studio, ”25”, lansat în noiembrie 2015, include single-ul ”Hello” şi a ocupat primul loc în topurile muzicale din multe ţări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.