Gala premiilor Oscar va fi prezentată anul acesta, pe 27 martie, de trei actriţe americane, Wanda Sykes, Amy Schumer şi Regina Hall, după ce timp de trei ani evenimentul nu a avut animator, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Umorista Wanda Sykes, Amy Schumer (eroina serialului „Inside Amy Schumer”) şi Regina Hall („Scary Movie”) îşi vor împărţi fiecare un interval de o oră sub lumina proiectoarelor. 

Anunţul a fost făcut formal marţi, în emisiunea „Good Morning America” de la ABC, post care va transmite ceremonia, scrie The Hollywood Reporter. 

În 2019, cea de-a 92-a ediţie a galei Oscar nu a avut prezentator, o premieră în mai mult de 30 de ani. Actorul Kevin Hart, care trebuia să fie gazda ceremoniei în acel an, a renunţat la rol cu câteva săptămâni înainte, după apariţia unor mesaje ale sale pe Twitter considerate homofobe. 

De atunci, trei ediţii consecutiv s-au derulat fără prezentator. 

Din lipsă de candidat, anul acesta, căutarea unei gazde a cunoscut tot felul de peripeţii, aşa cum scrie Deadline. În primă fază, Academia americană de film ar fi apelat la Dwayne Johnson, care ar fi refuzat postul. Tandemuri precum Pete Davidson şi John Mulaney de la „Saturday Night Live” sau Steve Martin şi Martin Short ar fi fost avute în vedere, dar nici aceştia nu au acceptat.  

Prin urmare, producătorul celei de-a 94-a ediţii a ceremoniei Oscar, Will Packer, a imaginat o prezentare în trei. Astfel, Wanda Sykes, Amy Schumer şi Regina Hall sunt cele care vor anima seara galei, un post pe cât de râvnit, pe atât de ingrat. 

În trecut, prestaţiile lui Billy Crystal sau Whoopi Goldberg au marcat ceremonia. Misiunea celor trei actriţe este de a se ridica la acelaşi nivel, în contextul audienţei scăzute din ultimii ani. 

Anul trecut, doar 10 milioane de telespectatori au urmărit ediţia la care „Nomadland” de Chloé Zhao a fost desemnat „cel mai bun film”. Această cifră în scădere cu 56% în raport cu ediţia precedentă a stabilit un minim storic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.