Actriţa Tori Spelling şi soţul ei, Dean McDermott, au devenit joi părinţi pentru a cincea oară, au confirmat reprezentanţii cuplului în exclusivitate pentru revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiul cuplului, Beau Dean McDermott, a cântărit la naştere 2,267 kilograme şi 45 de centimetri. 

”Suntem îndrăgostiţi de bebeluşul Beau. Este o adevărată binecuvântare şi fraţii şi surorile sunt încântaţi să-l cunoască. Suntem cu toţii recunoscători pentru familia noastră mare, frumoasă şi sănătoasă”, a declarat Tori Spelling, în vârstă de 43 de ani, pentru People.

Tori Spelling şi Dean McDermott au deja împreună patru copii - Liam, în vârstă de nouă ani, Stella, în vârstă de opt ani, şi gemenii Hattie şi Finn, în vârstă de patru ani. Dean McDermott mai are un fiu, Jack, în vârstă de 18 ani, care provine din prima lui căsătorie.

Tori Spelling şi Dean McDermott s-au căsătorit în 2006, însă căsnicia lor a fost la un pas de a se destrăma în 2013, din cauza infidelităţii lui Dean. După ce au făcut terapie de cuplu, cei doi au reuşit să treacă cu bine peste problemele maritale şi şi-au reînnoit jurămintele de credinţă într-o ceremonie organizată la Paris, în aprilie 2016, la care au participat şi copiii cuplului.

Vestea despre sarcina actriţei americane apare într-o perioadă în care Tori şi Dean au probleme financiare serioase. Actriţa a fost somată prin ordin judecătoresc să achite companiei American Express o factură de 38.000 de dolari.

Victoria Davey ”Tori” Spelling, născută pe 16 mai 1973, este o actriţă americană de film şi televiziune. Primul ei rol major a fost Donna Martin din ”Beverly Hills 90210”, un celebru serial de televiziune, produs de tatăl ei, Aaron Spelling. După încheierea acelui serial, Tori Spelling a jucat în mai multe lungmetraje TV, într-un spin-off al serialului care a făcut-o celebră, intitulat ”90210”, lansat în anul 2009, dar şi într-un reality-show dedicat familiei sale. Vedeta americană a fost căsătorită cu Charlie Shanian în perioada 2004 - 2006. La mai puţin de o lună după pronunţarea divorţului, în 2006, Tori Spelling s-a căsătorit cu Dean McDermott, cu care are patru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.