Actriţa americană Megan Fox, din nou însărcinată, a evitat să dezvăluie identitatea tatălui copilului şi a răspuns într-o manieră inedită speculaţiilor apărute în presa internaţională pe această temă, prin intermediul unor fotografii pe care le-a publicat pe Instagram, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Speculaţiile despre identitatea tatălui viitorului copil al actriţei Megan Fox au început să apară în presă la scurt timp după ce vedeta hollywoodiană a apărut, recent, la evenimentul CinemaCon, cu o siluetă rotunjită de o nouă sarcină.

Întrebările sunt legitime, deoarece Megan Fox, în vârstă de 29 de ani, s-a despărţit în 2015 de soţul ei, actorul Brian Austin Green. Divorţul celor doi nu a fost finalizat.

Vedeta a decis să pună capăt unora dintre zvonuri, prin intermediul unei serii de trei fotografii publicate pe Instagram.

Imaginile prezintă trei actori care au jucat rolurile iubiţilor de pe marele ecran ai actriţei - Shia LaBeouf, Will Arnett şi Jake Johnson. Imaginile au fost însoţite de hashtag-ul #notthefather (”nu el e tatăl”).

Marţi, vedeta hollywoodiană a fost fotografiată în public alături de soţul ei. 

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au căsătorit în 2010 şi au împreună doi copii. 

Brian Austin Green a devenit celebru graţie rolului interpretat în serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”.

Megan Fox, cunoscută pentru rolul jucat în franciza cinematografică ”Transformers”, va putea fi văzută pe marile ecrane în următorul film din franciza ”Ţestoasele Ninja”, ce va fi lansat pe marile ecrane pe 3 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.