Actriţa Louisa Moritz, care a jucat în "Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo's Nest" şi care l-a acuzat pe Bill Cosby de agresiune sexuală, a murit la vârsta de 72 de ani, potrivit independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moritz a murit din cauze naturale în locuinţa din Los Angeles, săptămâna trecută, a anunţat site-ul Deadline, citândul-l pe prietenul şi purtătorul de cuvânt al actriţei, Edward Lozzi. 

Născută Louisa Castro în Havana, Cuba, în 1946, Moritz s-a mutat la New York în anii 1950.

A jucat rolul prostituatei Gina în "The Man from O.R.G.Y." în 1970, şi a apărut în alte producţii precum "Death Race 2000", înainte de a juca în "Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo's Nest" (1975).

În adaptarea lui Milos Forman a romanului lui Ken Kesey cu acelaşi nume, Moritz a interpretat-o pe Rose, una dintre femeile lui Randle McMurphy (intepretat de Jack Nicholson). 

Ea a mai jucat în "Up in Smoke" (1978), "The Last American Virgin" (1982), şi "Chained Heat" (1983).

Moritz a apărut de asemenea în mai multe seriale TV, inclusiv în "Happy Days", "M*A*S*H" şi "The Incredible Hulk".

În 2014, Moritz s-a alătura acuzatorilor lui Cosby, spunând că actorul a agresat-o sexual înaintea unei apariţii în emisiunea "Tonight Show", prezentată de Johnny Carson în 1971.

Cosby a negat orice învinuire. Cazul va continua şi după moartea actriţei, potrivit avocatului ei.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.