Actriţa Gwyneth Paltrow a publicat, duminică, pe Instagram, cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani, o fotografie în care apare în „costumul Evei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de imagine, ea a scris: „Azi, în nimic altceva decât costumul Evei”.

Ea a mulţumit pentru urările primite la aniversare, iar fiica ei în vârstă de 16 ani a reacţionat cu un comentariu: „MOM”.

Actriţa şi-a petrecut ziua de naştere alături de soţul ei, Brad Falchuk, care a scris, între altele: „Şmechera împlineşte 48 de ani azi”.

Paltrow şi Falchuk s-au căsătorit în septembrie 2018, într-o ceremonie restrânsă care a avut loc în East Hampton.

Gwyneth Paltrow, născută pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Seven” (1995), în care l-a avut partener pe Brad Pitt. După rolurile din comedia romantică „Dincolo de uşi/ Sliding Doors” (1998) şi thrillerul „O crimă perfectă/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului din „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar şi Globul de Aur. S-a remarcat apoi în filme precum „Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), „O familie genială/ The Royal Tenenbaums” (2001), „Uşuraticul/ Shallow Hal” (2001) şi „Dovada/ Proof” (2005). Actriţa a interpretat, între altele, rolul Pepper Potts, asistenta şi iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice „Iron Man” şi „The Avengers”. Deţine brandul de lifestyle Goop şi are propriul podcast.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.