Actriţa, cântăreaţa şi activista Evan Rachel Wood, cunoscută pentru rolul din serialul „Westworld”, a dezvăluit că Marilyn Manson, pe numele real Brian Hugh Warner, este cel care a abuzat-o de-a lungul mai multor ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Relaţia dintre ei a devenit publică în 2007, când actriţa avea vârsta de 19 ani, iar cântăreţul, 38. S-au logodit în 2010, iar un an mai târziu s-au despărţit.

Ea a declarat în 2016, pentru revista Rolling Stone, că a fost violată în trecut şi că a fost victimă a violenţei domestice.

Luni, într-un mesaj publicat pe Instagram şi într-un comunicat transmis Vanity Fair, actriţa a spus: „Numele celui care m-a abuzat este Brian Warner, cunoscut lumii ca Marilyn Manson. A început să mă curteze când eram adolescentă şi, în mod groaznic, m-a abuzat ani. Am fost îndoctrinată şi manipulată spre supunere. Nu îmi mai este teamă de represalii, defăimare sau şantaj. Sunt aici să vorbesc despre acest om periculos şi să apelez la multele industrii care l-au susţinut, înainte de a mai distruge alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai rămâne tăcute”.

În 2019, ea a creat Phoenix Act, un proiect de lege prin care este cerută extinderea termenului de prescripţie a violenţei domestice de la trei ani la cinci ani. Guvernatorul statului California, Gavin Newson, a semnat legea în octombrie 2019, iar ea a intrat în vigoare în ianuarie 2020.

Fiind suspectat de presă, Manson a emis toamna trecută un comunicat în care nega orice infracţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.