Actriţa americană Anne Hathaway a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut un băieţel, pe 24 martie, informează presa internaţională, citată de site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bebeluşul se numeşte Jonathan Rosebanks Shulman şi este primul copil al vedetei americane cu soţul ei, Adam Shulman. 

Actriţa, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat sarcina în noiembrie 2015. 

Anne Hathaway şi Adam Shulman s-au căsătorit în 2012. 

Actriţa americană a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul interpretat în filmul ”Prinţesa Îndărătnică/ Princess Diary” (2001) şi continuarea acestei comedii romantice, lansată pe marile ecrane în 2004. S-a remarcat apoi în roluri dramatice, precum cele din ”Experienţe extreme/ Havoc” (2005) şi ”Brokeback Mountain - O iubire secretă” (2005), însă a revenit la comediile romantice, jucând în ”Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada” (2006), ”Jane/ Becoming Jane” (2007) şi ”Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs” (2010) 

A impresionat cu rolul atipic din ”Rachel se mărită/ Rachel Getting Married” (2008), pentru care a fost nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur, şi s-a revanşat în 2013, câştigând ambele trofee, cu rolul din ”Mizerabilii/ Les Misérables”. A făcut alte roluri importante în filme precum ”Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, ”Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises” şi ”Interstellar: Călătorind prin univers”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.