Shia LaBeouf nu va mai juca în următorul film "Indiana Jones", peliculă în care actorul l-a interpretat pe fiul celebrului aventurier, creat de George Lucas şi Steven Spielberg, potrivit 20minutes.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenaristul David Koepp a anunţat pentru Entertainment Weekly că "Indiana Jones 5" nu va relua acţiunea în care episodul precedent s-a oprit. 

"Harrison Ford îl va interpreta pe Indiana Jones, asta pot să v-o spun", a anunţat el. "Şi personajul lui Shia LaBeouf nu va mai fi în film". 

Shia LaBeouf a apărut în partea a patra a francizei, "Indiana Jones şi regatul craniului de cristal". 

Următorul film "Indiana Jones" nu va apărea pe ecrane înainte de 2020.

Franciza ”Indiana Jones”, creată de cineastul George Lucas, include deocamdată patru filme, care au generat încasări de aproape 2 miliarde de dolari pe plan mondial. 

Aceasta a stat la baza realizării unui serial de televiziune în anii 1990, intitulat ”The Young Indiana Jones Chronicles”. De asemenea, numeroase atracţii inspirate din această franciză au fost incluse în parcurile tematice ale grupului Disney.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.