Actorul Shia LaBeouf face autostopul în Statele Unite ale Americii, timp de o lună, pentru un proiect artistic, prin care artistul permite fanilor să îl conducă cu maşinile personale, în destinaţii alese de ei, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shia LaBeouf îşi postează coordonatele pe Twitter, cu hashtagul ”#TakeMeAnywhere”,  şi permite, astfel, fanilor săi să îl găsească şi să îl invite la o plimbare.

Actorul, cunoscut din seria ”Transformers”, lucrează la proiect alături de Nastja Sade Ronkko şi Luke Turner. Shia LaBeouf îşi documentează experienţele în social media şi într-o hartă în timp real.

Shia LaBeouf, în vârstă de 29 de ani, a fost condus deja, în cadrul proiectului, în Lyons, Colorado, unde a luat masa de prânz cu un grup de cinci fani.

”A vorbit despre copilăria sa şi despe faptul că a fost crescut de mama lui, singură. A fost extraordinar că a fost atât de primitor, cu toţi oamenii care i s-au alăturat la masa de prânz. A fost mai modest decât şi-ar putea imagina cineva vreodată. În timp ce vorbeam cu el, continua să se refere la el însuşi ca la o oglindă. Spunea că dacă face lucruri bune, acele lucruri se vor întoarce la el”, a povestit un artist din Denver, Brandon Glanton.

Deşi actorul recunoaşte că această experienţă ar putea fi periculoasă dacă acceptă să fie condus de străini, artistul insistă că este improbabil să i se întâmple ceva rău.

”A spus: «Pur şi simplu nu cred că se va întâmpla ceva rău». A mai spus că oamenii ar putea fi violenţi sau ar putea avea probleme psihice, dar nu se îngrijorează”, a povestit, la rândul lui, un director de imagine din Denver, Daniel Rachlitz.

Cu toate că Shia LaBeouf este criticat adesea pentru comportamentul său bizar, Rachlitz l-a lăudat, pentru că este ”cu picioarele pe pământ”.

”Uneori, când îţi întâlneşti idolii, eşti dezamăgit, dar nu s-a întâmplat aşa cu Shia. El este o persoană extraordinară. A fost atât de receptiv şi sociabil. Cred că este un artist adevărat”, a mai spus Daniel Rachlitz.

Proiectul este finanţat de Boulder Museum of Contemporary Art şi The Finnish Institute din Londra, care vor rula un film care documentează experienţele actorului, la finalul proiectului.

Actorul american a declarat, pentru Vice, că scopul călătoriilor este de a-şi face prieteni.

Shia LaBeouf a participat în ultimii ani la o serie proiecte şi instalaţii artistice, însă acţiunile sale au fost de multe ori controversate. În 2014, actorul a apărut purtând o pungă de hârtie pe cap, inscripţionată cu mesajul ”Nu mai sunt faimos”, pe covorul roşu de la Berlinală.

Apoi, în 2015, în timpul performance-ului intitulat  #IAMSORRY, LaBeouf a stat într-o încăpere a unei galerii de artă din Los Angeles, unde publicul putea interacţiona cu el. Ulterior, presa americană a scris că actorul a susţinut că o femeie l-a violat în timpul acestui performance.

Starul de la Hollywood a fost arestat în octombrie 2015 pentru consum de alcool şi traversare ilegală, în Austin, Texas.

Shia LaBeouf, născut pe 11 iunie 1986, la Los Angeles, şi-a început cariera ca actor pentru Disney Channel, în 1999, şi a devenit faimos datorită rolului din franciza ”Transformers”.

Între filmele din distribuţia cărora a făcut parte se numără ”Indiana Jones şi regatul craniului de cristal/ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” (2008), de Steven Spielberg, şi cele două producţii ”Nymphomaniac” (2013 şi 2014), de Lars Von Trier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.