Actorul Matthew McConaughey a dezvăluit în autobiografia „Greenlights”, lansată pe 20 octombrie, că a fost abuzat sexual în adolescenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea de memorii, anunţată vara aceasta, spune povestea vieţii actorului în vârstă de 50 de ani prin momente pe care le identifică drept lumini verzi, galbene şi roşii - evenimente care l-au făcut să avanseze, să se întrerupă sau să se oprească.

McConaughey detaliază cum fiecare moment l-a învăţat o lecţie şi cum a mers mai departe.

La începutul cărţii, potrivit Variety, McConaughey relatează mai multe lucruri despre el pentru a pregăti terenul pentru restul cărţii. Între acestea, faptul că a fost abuzat sexual în adolescenţă.

El a dezvăluit că prima dată când a făcut sex actul nu a fost consimţit: „Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie. Astăzi, sunt mai degrabă sigur că sper că nu e cazul”.

McConaughey a mai dezvăluit că a fost „molestat de un bărbat la vârsta de 18 ani”, după ce a fost lovit şi a rămas inconştient în spatele unei dube. Fără a da mai multe detalii despre experienţă, actorul a afirmat că nu se consideră o victimă.

„Nu m-am simţit vreodată o victimă. Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”, a mai scris el.

Matthew McConaughey povesteşte în carte şi despre relaţia tumultuoasă a părinţilor lui, despre căsnicia lui cu Camila Alves şi îşi expune filozofia personală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.