Actorul Macaulay Culkin, cunoscut pentru rolul Kevin McAllister pe care l-a interpretat în primele două filme ”Singur acasă/ Home alone”, a negat într-un interviu acordat pentru The Guardian că ar fi cheltuit 6.000 de dolari pe lună pentru heroină, după patru ani de când tabloidele americane au publicat acea informaţie, scrie contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia potrivit căreia actorul ar fi cheltuit mii de dolari pe lună pentru heroină a apărut în anul 2012, într-o revistă americană.

În acelaşi interviu, Culkin a criticat sugestia că persoana care a transmis acea informaţie falsă ar fi făcut-o pentru a-l ajuta.

Întrebat dacă fanii aveau dreptate să fie îngrijoraţi pentru el, actorul, în vârstă de 35 de ani, a răspuns: ”Nu neaparat”.

”Sigur, când se întâmplă lucruri stupide – dar, nu, nu cheltuiam 6.000 de dolari pentru heroină în fiecare lună. M-a deranjat că tabloidele au împachetat totul într-o falsă şi stranie îngrijorare”, a spus Macaulay Culkin.

Întrebat dacă are regrete în legătură cu traiectoria pe care a urmat-o cariera lui în ultima perioadă, Culkin a spus că nu ar face nimic diferit. ”M-a ajutat să devin persoana care sunt, iar eu mă plac, aşa că nu aş schimba nimic”, a spus actorul.

El a adăugat că s-a obişnuit cu atenţia pe care i-o acordă paparazzi, deşi îi este greu să meargă la întâlniri.

”A fost aşa pe tot parcursul vieţii mele de adult. Adopţi o atitudine de animal de pradă, supraveghezi întotdeauna orizontul. Este straniu la întâlniri, pentru că dai impresia că nu eşti atent. Însă, am încetat să mai încerc să mă gândesc la mine însumi la persoana a treia, pentru că, altfel, aş înnebuni. Macaulay Culkin este acolo. Eu sunt Mac”, a mai spus Macauley Culkin.

Actorul a devenit cunoscut pentru rolul Kevin McAllister, în primele două filme ”Singur acasă/ Home Alone”. El a mai apărut în filme de succes, precum ”Richie Rich” şi ”Unchiul Buck/ Uncle Buck”

Născut pe 26 august 1980 în New York, Macaulay Carson Culkin a mai jucat în filme şi seriale precum ”My Girl/ Primul sărut” (1991), ”The Nutcracker/ Spărgătorul de nuci” (1993), ”Getting Even with Dad/ Micul santajist” (1994), ”Party Monster/ Petrecăreţul” (2003), ”Foster Hall” (2004), ”Robot Chicken” (2005), ”Sex and Breakfast/ Terapie de cuplu” (2007) şi ”Kings” (2009).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.