Actorul Kevin Spacey va pleda „nevinovat” la audierea din 7 ianuarie privind acuzaţia că a agresat sexual un adolescent în vârstă de 18 ani, fiul unui jurnalist de la Boston TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Audierea va avea loc în Nantucket, Massachusetts, iar informaţia a fost dezvăluită de Boston Globe, citat de Variety.

Spacey a cerut să nu apară în faţa judecătorului. „Cer curţii să scuze absenţa mea fizică la această punere sub acuzare, având în vedere că locuiesc în afara statului şi cred că prezenţa mea va amplifica publicitatea negativă deja generată”.

Cerea lui a fost respinsă de judecătorul Thomas Barrett şi de asistentul procurorul de Massachusetts, Michael K. Giardino.

Potrivit acuzaţiei, Spacey l-a agresat pe adolescentul din Boston într-un bar din Nantucket. Aceasta este una dintre plângerile depuse la adresa actorului.

Începând cu luna octombrie a anului 2017, peste 30 de bărbaţi au spus că au fost victime ale comportamentului sexual neadecvat al lui Spacey. Acuzaţiile la adresa actorului au fost lansate în urma izbucnirii scandalului sexual care îl are în centru pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein.

La scurt timp, Netflix a anunţat încheierea colaborării cu actorul, la fel şi teatrul Old Vic din Londra.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale. Starul hollywoodian a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, „K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013 până în 2017, a jucat rolul principal în serialul „House of Cards”. În plus, el a făcut numeroase roluri în teatru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.