Actorul american Channing Tatum susţine că este "traumatizat" după ce visurile sale de a juca un super-erou în producţiile Marvel s-au destrămat, notează CNN, în urma unui interviu al actorului pentru Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Starul din filmul „Magic Mike” urma să interpreteze personajul principal Gambit din seria X-Man într-un film al cărui producător trebuia să fie în 2016. Cu toate acestea, în urma unor întârzieri de producţie, filmul a fost anulat.
Tatum şi co-producătorul său,  Reid Carolin, au avut ideea de a produce şi regiza filmul, însă studioul nu a fost de acord. Cei doi aleseseră distribuţia filmului, iar filmările erau pe cale să înceapă în New Orleans, SUA.
„Studioul chiar nu a vrut ca noi să-l regizăm”, a declarat Tatum pentru Variety. „Ei şi-au dorit orice alt producător, în afară de noi, pentru că nu regizasem niciodată nimic”, a continuat actorul.
Proiectul a fost anulat în 2019, după ce Disney au decis să fuzioneze şi să reproiecteze franciza X-Men „de la zero”, a mărturisit Tatum, vădit devastat.
 
„Odată ce Gambit a dispărut, am fost atât de traumatizat”, a mai declarat actorul, adăugând că nu poate viziona niciun film Marvel acum.
"Mi-am oprit aparatul Marvel. Nu am reuşit să văd niciun film. Mi-a plăcut personajul acela. A fost pur şi simplu prea trist. A fost ca şi cum mi-aş pierde un prieten pentru că eram atât de pregătit să-l joc", a spus el,  menţionând că Gambit a fost „cel mai tare” personaj din benzile desenate.
„Majoritatea ţinutelor super-eroilor sunt utilitare. Batman are cureaua lui emblematică. Gambit pur şi simplu poartă lucruri oribile pentru că îi place moda”, a spus Tatum.
Debutul actoricesc al lui Channing Tatum a avut loc în 2005, când a apărut în filmul "Antrenorul Carter" (Coach Carter). Filmul care i-a adus faima şi adoraţia publicului a fost "Step Up", un an mai târziu. Tatum este cunoscut şi pentru rolul său principal din "Mike meseriaşu'" (Magic Mike -2012) şi "Mike meseriaşu' XXL" (Magic Mike XXL -2015), precum şi pentru rolul din filmul "21 Jump Street: O adresă de pomină"  (2012) şi continuarea acestuia, "O altă adresă de pomină" (22 Jump Street- 2014).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.