Actorul Bradley Cooper şi modelul Irina Shayk, care au împreună o fiică, s-au despărţit după 4 ani de relaţie, scrie revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi Shayk, în vârstă de 33 de ani, vor găsi o formă de a împărţi custodia fiicei lor, Lea De Seine, născută în martie 2017, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Relaţia lor a fost una ţinută departe de presă şi social media. „Am decis ca viaţa mea să fie privată, de asta se numeşte personală, pentru că este ceva pentru tine şi familia ta”, spunea Shayk în urmă cu câteva luni.

După lansarea filmului „A Star is Born”, în 2018, pentru care a fost nominalizat la Oscar, Cooper s-a concentrat asupra familiei.

În urmă cu câteva săptămâni, în presa americană au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora relaţia celor doi „atârnă de un fir de aţă”. 

Reprezentanţii celor doi nu au comentat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.