Actorii Damian Lewis („Billions”) şi Guy Pearce („Mare of Easttown”) filmează, în aceste zile, la Bucureşti, pentru mini seria „A Spy Among Friends”, anunţă urban.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiera serialului ar urma să aibă loc în toamna acestui an pentru BritBox/ITV.

Conform urban.ro, mini seria are şase episoade şi se bazează pe cartea omonimă a lui Ben Macintyre.

Serialul urmăreste dezertarea celebrului ofiţer de informaţii britanic şi agent dublu KGB, Kim Philby (Pearce), prin prisma relaţiei complexe pe care acesta o are cu colegul şi prietenul său apropiat de la MI6, Nicholas Elliott (Lewis).

Pentru secvenţa care se filmează în centrul Bucureştiului au fost făcute pregătiri timp de o săptămână, a fost construită o piaţă, au fost aduse maşini de epocă şi animale, printre ele şi un măgăruş.

Născut pe 11 februarie 1971, Damian Watcyn Lewis este un actor şi producător englez. S-a remarcat, între altele, în miniseria „Band of Brothers” (HBO) şi în serialul „Homeland” (Showtime), interpretare pentru care a fost premiat cu un Primetime Emmy şi un Glob de Aur. Mai este cunoscut pentru interpretarea rolului Henry al VIII-lea în miniseria „Wolf Hall”. A mai apărut în serialul „Billions” iar în filmul „Once Upon a Time” joacă rolul lui Steve McQueen. 

Guy Pearce a devenit cunoscut după „Aventurile Priscillei, regina desertului” (1994) şi, ulterior, a avut roluri principale în „L.A. Confidential” (1997), de Curtis Hanson, „Memento” (2000), de Christopher Nolan, şi „The Time Machine” (2002), de Simon Wells. Pearce este cunoscut pentru interpretările sale în adaptarea cinematografică a cărţii „The Road” (2009), de Cormac McCarthy, în drama de război „The Hurt Locker” (2010), de Kathryn Bigelow, şi în drama istorică „The King’s Speech” (2010), de Tom Hooper. Mai recent, a apărut în filmele „Prometheus” (2012) şi „Alien: Covenant” (2017), de Ridley Scott, în filmul de acţiune Marvel „Iron Man 3” (2013) şi în filmul biografic istoric „Mary Queen of Scots” (2018).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.