Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis au scos la vânzare proprietarea pe care o deţin în Beverly Hill şi cer 14 milioane de dolari, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casa are o suprafaţă de 2.240 de metri pătraţi, cinci dormitoare şi 5,5 băi.

Aceasta este principala reşedinţă a familiei şi prima pe care au cumpărat-o împreună după căsătorie. Cuplul a început deja construcţia unei case mult mai mari în aceeaşi zonă a Beverly Hills.

În aşteptarea vânzării, familia locuieşte într-o casă evaluată la 10 milioane de dolari, aflată pe plaja din Carpinteria (California).

Reşedinţa „tradiţională”, cum este descrisă de agenţia imobiliară, a fost construită în 1999. Ea a fost cumpărată de cuplu în 2014 pentru 10,2 milioane de dolari. Înainte de asta, proprietatea a aparţinut fostului CEO Viacom Tom Freston.

Curtea de 2.000 de metri pătraţi abundă de vegetaţie şi aici este construită şi o piscină.

Între vecini se află Adele, Jennifer Lawrence, Katy Perry, Nicole Kidman şi Keith Urban, Cameron Diaz şi Benji Madden, Nicole Richie şi Joel Madden, Nick şi Joanna Swisher, Penelope Cruz, Zoe Saldana şi Ziggy Marley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.