Mai multe activităţi alternative sunt pregătite spectatorilor ARTmania Evenings de la Bucureşti în orele dinaintea sau dintre concertele programate în weekendul 23 - 25 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

La Quantic Club, în afara show-urilor Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer - A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine şi White Walls, fanii se vor putea bucura de un lounge dedicat lecturii şi un târg de viniluri şi CD-uri, ateliere de lectură şi origami, dar şi de spectacole de teatru.

Pasionaţii de lectură şi de muzică sunt aşteptaţi cu o selecţie de cărţi din zona muzicală, alături de titluri bestseller şi de cărţi pentru copii, îmbogăţite de o ofertă variată de viniluri şi CD-uri cu care să-şi completeze colecţiile.

În lounge-ul Cărtureşti, copiii sunt aşteptaţi la două sesiuni de lectură special gândite pentru a-i conduce pe tărâmurile poveştilor şi ale imaginaţiei cu ajutorul a două titluri foarte îndrăgite de pitici: „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilăriei” şi „Ţup – imposibil e doar un cuvânt”.

În cadrul atelierelor de origami, tinerii participanţi vor afla ce înseamnă „origami” şi cum a apărut această artă, vor învăţa cum să facă flori, animale precum cocori, iepuri sau broscuţe şi cum să aducă la viaţă personajele din cărţile care vor fi citite în cadrul sesiunilor de lectură.

Va fi prezentat spectacolul de teatru „Întâi, sărută-mă”, de Bogdan Gagu, jucat de Teatru sub lună, care conduce publicul pe un drum plin de suişuri şi coborâşuri la nivel afectiv.

Copiii vor intra în lumea magică a poveştilor cu ajutorul pieselor de teatru educative şi interactive „Scufiţa Roşie” şi „O lume cu fire”, piese cu păpuşi, marionete, mascote şi actori, scrise, regizate şi adaptate special pentru cei mici de trupa ANIMIS

Publicul ARTmania Evenings se va distra cu numere interactive şi momente comice marca Urban Impro.

Abonamentele ARTmania Evenings pot fi achiziţionate de pe artmaniafestival.ro la preţul de 150 de lei/ bucata, pentru acest eveniment, în prezent, mai sunt disponibile doar 100 de abonamente. De asemenea, de pe artmaniafestival.ro pot fi cumpărate şi bilete pentru o zi, la preţul de 70 lei/ bucata, fiind disponibile 200 de bilete pentru fiecare zi de eveniment.

Pentru a putea intra în spaţiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participanţii trebuie să prezinte în zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment, alături de un act de identitate şi de unul dintre documentele: certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depăşească 72 de ore de la momentul testării; test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la evenimentul ARTmania Evenings (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate); un buletin/ carte de identitate prin care să poată fi dovedită apartenenţa dovezii de vaccinare/ testului.

De asemenea, persoanele care doresc să participe la eveniment, dar nu au reuşit încă să se testeze, vor avea, la Quantic Club, posibilitatea de a-şi face câte un test rapid realizat de personal specializat (test în valoare de 30 de lei).

Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului că sunt sănătoase) vor putea apoi intra în perimetrul evenimentului dacă au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

Testarea pentru accesul la ARTmania Evenings poate fi realizată la Quantic Club vineri (9:00 – 18:00), sâmbătă (12:00 – 18:00) şi duminică (12:00 – 18:00).

Participanţii cu vârste de până la 18 ani împliniţi pot intra la eveniment doar în baza unui bilet şi purtării unei măşti de protecţie, fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi), potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

Accesul copiilor cu vârste mai mici de 12 ani împliniţi este gratuit, dacă sunt însoţiţi de un adult cu un abonament/ bilet valid şi cu o copie a unui act doveditor a vârstei copilului. Părinţii sau însoţitorii au răspunderea pentru siguranţa copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente.

Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care în spaţiul rezervat evenimentului ARTmania Evenings este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Accesul tinerilor participanţi cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani se realizează în baza unui bilet valid şi este permis doar dacă sunt însoţiţi de o persoană adultă cu un bilet valid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.