Absolvenţii care obţin 10 la examenul de bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile Neversea din Constanţa şi Untold de la Cluj-Napoca, iar elevii care s-au înscris la sesiunea din vară a bacalaureatului vor putea cumpăra abonamente cu reducere la cele două manifestări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Organizatorii Untold continuă şi în acest an tradiţia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia Untold, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la Neversea”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

De asemenea, absolvenţii de 10 primesc şi un voucher în valoare de 500 de lei din partea unui hypermarket.

Toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, în perioada 6 iunie - 10 iulie. Astfel, pentru abonamentul la Untold au o reducere de 150 de lei din preţul final de 550 de lei, iar pentru Neversea, reducerea este de 195 de lei, din abonamentul de 420 de lei.

“Ca în fiecare an, şi în 2017 susţinem performanţa în educaţie şi încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au aşteptat tot anul. Şi pentru că familia Untold s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, Neversea, cei care dau bac-ul anul acesta sunt şi mai norocoşi pentru că vor avea distracţie dublă”, a declarat Adrian Chereji, directorul de marketing şi comunicare de la Untold şi Neversea.

Festivalul Untold are loc între 3 - 6 august la Cluj-Napoca, iar festivalul Neversea este programat să se desfăşoare între 7 - 9 iulie, la Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.