DJ-ul Martin Garrix, care a prezentat în a treia seară la UNTOLD versiuni remix, realizate special pentru show-ul din România, le-a mulţumit miilor de fani. Setul lui a inclus „In The Name Of Love”, „Higher Ground”, „Animals”, „Huricane” sau imnul de festival „High On Life”. Garrix a generat un spectacol vizual impresionant pe Cluj Arena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O cerere în căsătorie în faţa mainstage-ului de festival a fost un moment al serii, aplaudat de fanii care se aflau lângă cuplu.

Cu un palmares impresionant, artistul din spatele succesului „Unforgettable”, single cu peste 1,657 miliarde de ascultări pe Spotify, French Montana aka Frenchy aka Macaroni with the cheese aka Frenchington a urcat pentru prima dată pe mainstage-ul festivalului. Rapper-ul american şi echipa sa au fost impresionaţi de publicul pe care l-au  descoperit în România. Zecile de mii de fani de la mainstage au cântat cele mai cunoscute piese ale lui French Montana, care a invitat pe scenă doua fete din public pentru o sesiune de twerk.

Alături de un DJ şi un MC, French Montana a spus: „Aţi creat o atmosferă magică!”.

A treia zi de festival a fost marcată de o altă premieră alături de unul dintre cei mai mari creativi artişti ai lumii, Eric Prydz. Suedezul nu e doar un DJ, e unul dintre cei mai inovatori artişti din muzica electronică şi producător. El este singurul artist din lume care a primit acordul trupei Pink Floyd pentru a folosi un sample din „Another Brick In The Wall”.

Artistul de origine americană Zhu a fost prima dată la UNTOLD. El a cântat „In The Morning”, „Came For The Low”, „Faded” sau cel mai nou single, „Changes”. 

Ziua de sâmbătă a fost una a premierelor pe Cluj-Arena. Thievery Corporation a oferit un show live în care a combinat elemente de trip-hop, dub, lounge şi electronic. „Am fost uimiţi de ceea ce am descoperit la UNTOLD, de conexiunea pe care am avut-o cu publicul aici. Este extraordinar să descoperi un festival care susţine şi artiştii care nu sunt din categoria mainstream, iar acest detaliu diferenţiază UNTOLD-ul de alte festivaluri din lume. Uneori e bine să iei o pauză de la a căuta fericirea şi să alegi să fii fericit, asta am simţit în această seară pe scena principală UNTOLD”, au declarant membrii Thievery Corporation.

O altă premieră a fost DJ BLISS, un artist care a ajuns pentru prima dată la un festival european, recunoscut pentru contribuţia sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai. El este cunoscut şi ca „reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu”. 

B Jones şi WizTheMC au făcut parte din line-up-ul de mainstage.

Momente speciale şi la scenele secundare ale festivalului

Duo-ul Tale Of Us, alături de Priku, Charlie, Woo York (Live) şi Mihigh, a cântat la scena Galaxy. 

Scena Alchemy e fost locul în care iubitorii de trap, hip-hop, dubstep sau drum’n’bass au cântat şi au dansat alături de artiştii preferaţi. O premieră pentru ediţia de anul acesta a fost DJ-ul şi producătorul Apashe.
Killa Fonic, Deliric X Silent Strike, Ian, FC DND, Marko Glass ft. BVCOVIA şi OG Eastbull sunt artiştii care au ajuns la scena Alchemy.

Doi dintre cei mai mari DJ ai lumii, francezul David Guetta şi Armin van Buuren sunt headlinerii zilei de duminică. Mainstage-ul UNTOLD va fi deschis de Almud, urmat de Vama, FERG, Years & Years, Fedde Le Grand.

Accesul în festival se face începând cu ora 16.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.