"A Gentleman in Moscow" cu Ewan McGregor, "Apples Never Fall" cu Annette Bening, "Sexy Beast" cu James McArdle şi "My Big Fat Greek Wedding 3" cu Nia Vardalos sunt câteva dintre titlurile lunii aprilie pe SkyShowtime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seriale

"Boat Story", din 5 aprilie

Când doi necunoscuţi lefteri, Janet (Daisy Haggard - Back to Life, Breeders) şi Samuel (Paterson Joseph - Vigil, Noughts & Crosses) găsesc o captură de cocaină pe o barcă naufragiată, sunt convinşi că a dat norocul peste ei. După ce se hotărăsc să vândă drogurile şi să-şi împartă banii între ei, cei doi se trezesc în faţa unor încurcături cu poliţia, asasini mascaţi şi un gangster la costum, cunoscut sub numele de „Croitorul” (Tcheky Karyo - Baptiste, The Missing).

"Star Trek: Discovery", sezonul 5, din 5 aprilie

Sezonul cinci şi ultimul din "Star Trek: Discovery" îi prezintă pe Căpitanul Burnham şi echipa U.S.S. Discovery în timp ce descoperă un mister care îi va trimite într-o aventură epică prin galaxie, în căutarea unei forţe străvechi, a cărei existenţă a fost ascunsă în mod deliberat, timp de secole. Dar mai sunt şi alţii plecaţi la vânătoare...inamici periculoşi, disperaţi să pună mâna pe trofeu doar pentru ei şi sunt dispuşi să facă orice pentru a-l obţine.

"A Gentleman in Moscow", din 18 aprilie

În serialul "Un gentleman la Moscova", Ewan McGregor (franciza "Star Wars", "Halston", "Trainspotting") joacă rolul contelui Alexander Rostov care, în urma Revoluţiei Ruse, constată că trecutul său aristocratic îl plasează de partea „greşită” a istoriei. Cruţat de la execuţie, el este obligat de un tribunal sovietic să locuiască în mansarda opulentului Hotel Metropol şi ameninţat cu moartea dacă va mai ieşi vreodată afară. Pe măsură ce anii trec şi unele
dintre cele mai zbuciumate episoade din istoria Rusiei au loc în faţa hotelului, situaţia precară a lui Rostov îi oferă acces spre o lume mult mai mare, cea a descoperirilor emoţionale. În timp ce îşi clădeşte o viaţă nouă închis între zidurile hotelului, Rostov descoperă adevărata valoare a prieteniei, a familiei şi a iubirii.

"Apples Never Fall", din 23 aprilie

"Apples Never Fall" este o miniserie de televiziune de tip mystery drama, bazată pe romanul cu acelaşi nume al lui Liane Moriarty. Annette Bening este Joy Delaney. Când ea dispare brusc, cei patru copii adulţi sunt nevoiţi să pună cap la cap tot ceea ce credeau că ştiu despre părinţii lor.

Din distribuţie mai fac parte: Sam Neill, Jack Lacy, Conor Merrigan Turner şi Essie Randles.

"Sexy Beast", din 25 aprilie

James McArdle (cunoscut din "Mare of Easttown", "Angels in America") joacă rolul lui Gal Dove, iar Emun Elliott ("The Rig”, ”The Gold") îl interpretează pe Don Logan - cei mai buni prieteni şi hoţi din provincie care duc o viaţă prosperă în estul Londrei anilor ‘90. Sarah Greene ("Bad Sisters", "Normal People") o interpretează pe Deedee Harrison, o vedetă din filme pentru adulţi, ale cărei obiective de a-şi ţine sub control propriul destin şi povestea de dragoste cu Gal Dove o pun în pericol. Stephen Moyer este Teddy Bass, un personaj viclean şi periculos, în ascensiune în lumea mafiotă, care îi atrage pe Gal şi Don în reţeaua sa de criminali, iar Tamsin Greig este Cecilia, sora mai mare a lui Don, care suferă de posesivitate patologică.

"My Big Fat Greek Wedding 3", din 8 aprilie

După două succese de box office, franciza ”My Big Fat Greek Wedding” a revenit în 2023 cu un al treilea film care promite o nuntă grecească şi mai mare. Actorii Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin şi Lainie Kazan îşi reiau rolurile în filmul regizat de Nia Vardalos.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.