Un prim trailer pentru noua parte din „Indiana Jones” a fost prezentat la Comic Con din Brazilia şi publicat online joi seară de Lucasfilm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat „Indiana Jones and the Dial of Destiny”, acesta marchează marea întoarcere în sălile de cinema a celui mai faimos dintre arheologi, după cincisprezece ani de absenţă.

Harrison Ford, care şi-a sărbătorit anul acesta 80 de ani, îşi reia rolul şi îl întruchipează pe aventurier în două perioade ale vieţii sale graţie efectelor speciale digitale. 

Acesta va fi primul film din franciză care nu este regizat de Steven Spielberg, care îi lasă locul lui James Mangold, regizorul filmelor „Logan” şi „Le Mans 66”. Lansarea „Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal” în 2008 nu i-a impresionat pe fanii francizei. 

În septembrie, în cadrul prezentării lungmetrajului la D23 Expo, organizat de Disney, Harrison Ford a lăsat să se înţeleagă că acest nou film va fi ultimul în care va îmbrăca costumul de explorator.

Filmul va rula în cinematografe din 30 iunie 2023. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.