A doua ediţie a festivalului AWAKE va avea loc între 17 şi 19 august 2018, pe domeniul Teleki din Gorneşti, judeţul Mureş. Abonamentele pot fi deja cumpărate de pe eventim.ro la preţul de 99 de lei, în care este inclusă şi camparea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest preţ este valabil până la finalul anului, în perioada “Wise Bird”, urmând ca de la 1 ianuarie să se majoreze.

Între 1 ianuarie şi 28 februarie, abonamentele vor costa 109 lei, respectiv 135 de lei (cu campare inclusă), între 1 martie şi 16 mai, ele vor costa 135 de lei, respectiv 159 de lei, iar în perioada 17 mai - 16 august, preţul să fie de 199 de lei, respectiv 225 de lei (cu campare).

Voucherul de camping achiziţionat separat va fi disponibil la 35 de lei.

AWAKE este un festival care şi-a propus să aducă în mijlocul naturii arta sub cât mai multe forme, reunind la prima ediţie nu doar muzicieni din diferite colţuri ale lumii, ci şi actori, artişti plastici şi arhitecţi.

Printre cei care au mixat şi concertat la prima ediţie a festivalului se numără Modestep, Tom Odell şi Knife Party.

Următoarea ediţie va încerca să păstreze aceeaşi idee de comuniune artistică, iar organizatorii soresc să revină cu un set-up mai spectaculos, un program mai bogat şi activităţi dintre cele mai diverse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.