Tom Hanks şi Steven Spielberg au sosit în Normandia, miercuri seara. Cele două vedete hollywoodiene vor participa la două ceremonii în regiune: cea marcată de americani şi francezi la Colleville-sur-Mer şi cea internaţională de la Saint-Laurent-sur-Mer, scrie BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezenţa lor în Normandia cu ocazia celei de-a 80-a aniversări a Zilei Z nu este lipsită de importanţă, întrucât cei doi bărbaţi au spus această poveste pe marele ecran în filmul cult Saving Private Ryan, lansat în 1998.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Steven Spielberg şi Tom Hanks au participat deja la ceremoniile de omagiere a Zilei Z în 2004, la un an după lansarea filmului "Salvaţi soldatul Ryan".

Pentru a marca 80 de ani, filmul lui Spielberg va fi lansat în 300 de cinematografe din Franţa, joi, în 300 de cinematografe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.