Platforma socială X, cunoscută mulţi ani drept Twitter, a lansat în beta o funcţionalitate prin care companiile care plătesc abonament pot căuta candidaţi pentru posturile disponibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce indicii despre posibile facilităţi pentru companii legate de căutarea angajaţilor au fost descoperite recent în codul platformei, X anunţă acum lansarea oficială, în stadiu beta, a acestora.

Noile facilităţi sunt grupate sub ceea ce platforma numeşte X Hiring şi, conform descrierii oficiale, permit companiilor să găsească candidaţi pentru posturile neocupate.

X Hiring este acum disponibil unui număr redus de companii şi va putea fi folosit pe viitor de toate companiile care plătesc pentru abonamentul vândut de platforma deţinută de Elon Musk.

Prin intermediul acesteia, X va intra în concurenţă cu LinkedIn, deţinută de Microsoft, dar şi cu alte portaluri dedicate căutării locurilor de muncă.

Pentru X, noua funcţionalitate se încadrează în planului lui Elon Musk de a crea o super aplicaţie, care înglobează o mulţime de produse, inclusiv financiare, care sunt disponibile pe bază de abonament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.