La fel ca anul trecut, din cauza pandemiei, evenimentul dedicat dezvoltatorilor de Apple va putea fi urmărit doar pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia din acest an a Worldwide Developers Conference va avea loc în perioada 7-11 iunie, a anunţat Apple, care a adăugat că nici anul acesta nu va găzdui invitaţii la faţa locului, ci va transmite evenimentul doar online.

În maniera caracteristică, Apple păstrează misterul legat de anunţurile pe care le va face în vară. Singurul indiciu ce poate fi interpretat este imaginea care însoţeşte materialele de presă: un memoji cu ochelari în ale căror lentile se reflectă diverse aplicaţii.

Imaginea în cauză este interpretată la unison ca fiind o trimitere la ochelarii de realitate augmentată, la care se zvoneşte de ceva vreme că ar lucra Apple. Reflexiile de pe lentile susţin şi ele această teorie, reprezentând felul în care se aşteaptă să fie implementată interfaţa de utilizare.

Există o singură problemă cu această presupunere. Ochelarii Apple s-ar afla acum în faţa incipientă de design, conform analistului Ming-Chi Kuo, care spune că acesştia nu vor fi gata de a fi lansaţi pe piaţă mai devreme de 2025.

Cu sau fără ochelarii de realitate augmentată, WWDC 2021 va aduce noutăţile clasice, legate de sistemele de operare, serviciile şi aplicaţiile dezvoltate de compania americană.

Apple va face, cu siguranţă, anunţuri legate de viitoarele versiuni de iOS, iPadOS, watchOS, tvOS şi macOS, care ar trebui să fie lansate, conform agendei din anii anteriori, cândva în toamnă.

Deşi hardware-ul nu este, de obicei, în centrul atenţiei la WWDC, nu este exclus ca Apple să facă anunţuri şi legate de produse precum tabletele, laptopurile, desktop-urile sau boxele sale inteligente. Nu ar fi prima oară când se întâmplă acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.