Reţeaua de cluburi de fitness World Class România va deschide în următoarele luni încă trei centre, două în Bucureşti şi unul în Cluj şi mizează pe afaceri în creştere cu 30%, a declarat joi pentru News.ro Kent Orrgren, directorul general al lanţului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom deschide încă trei cluburi. Următorul va fi inaugurat cel mai probabil în toamnă, în Veranda Mall, apoi mai este o lansare în AFI Tech Park, cele două vor fi din categoria ’Bronze’. Cel de-al treilea va fi la Cluj, dar acesta a fost amânat din cauza avizelor de construcţie. Va fi din categoria ’Gold’ şi sperăm să fie gata la începutul anului viitor”, a declarat joi pentru News.ro Kent Orrgren, directorul general al World Class România.

Acesta nu a precizat care este valoarea cumulată a investiţiilor în cele trei cluburi. Potrivit informaţiilor de la finalul anului trecut, investiţia în clubul Gold din Cluj depăşeşte două milioane de euro.

Întrebat ce afaceri estimează pentru anul în curs, Kent Orrgren a afirmat că preconizează o creştere de 30% faţă de anul trecut, fără a indica o cifră.

”Avem 31 de cluburi în total, în România. Intenţionăm să deschidem şi în viitor între trei şi cinci unităţi pe an”, a adăugat directorul general al World Class România.

În ceea ce priveşte numărul de clienţi, Kent Orrgren speră ca un club să atragă între 1.800 şi 2.200 de membri, ”dar acest lucru depinde şi de zona în care se află, dar şi de modul în care acea zonă se dezvoltă”.

”Sunt multe provocări aici în România, dar şi mai multe oportunităţi. Una in acestea este să ne extindem reţeaua. Sperăm să putem inspira şi mai mulţi oameni să fie activi, să simtă energia de aici şi să înţeleagă de ce ar trebui să facă sport”, a spus Kent Orrgren.

Compania World Class România este deţinută de fondul de investiţii polonez cu capital privat Resource Partners. Oficialii fondului de investiţii estimau la începutul acestui an că World Class România a finalizat anul trecut cu afaceri de 22 milioane euro, faţă de 20 de milioane euro în 2016. Pentru acest an, aceştia preconizează o cifră de afaceri între 25 şi 30 de milioane de euro. 

World Class România are 31 de cluburi de sănătate şi fitness în întreaga ţară şi aproape 60.000 de membri.

World Class România este deţinută de fondul de investiţii polonez cu capital privat Resource Partners, susţinut de mai mulţi investitori instituţionali. Fondul se concentrează asupra proiectelor medii din Polonia, România şi alte ţări din Europa de Est.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.