Reţeaua de sănătate şi fitness World Class România a raportat pentru anul trecut venituri de aproape 25 de milioane de euro, cu o creştere totală de 34,7% faţă de anul precedent, iar pentru anul 2018, estimează să atingă venituri de 30 de milioane de euro. World Class a anunţat că va deschide încă două cluburi în Bucureşti în perioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, vânzările de suplimente nutritive au avut o creştere record de 147% faţă de anul trecut. Mai mult, cererea de şedinţe cu antrenor personal a crescut semnificativ în 2017. Cea mai importantă evoluţie este cea a pachetelor de personal training, care a înregistrat vânzări cu 40% mai mult faţă de 2016, adică 13,6%, ceea ce înseamnă peste 3,3 milioane de euro doar din acest tip de servicii.

În perioada următoare, World Class va deschide încă două cluburi în Bucureşti, unul în zona Obor la Veranda Mall şi unul în AFI Tech Park, un nou campus de afaceri situat în inima Bucureştiului.

Baza de membri World Class a crescut până acum la aproape 60.000 la nivel naţional şi a depăşit 1,2 milioane de participanţi la clasele de group fitness, se arată în comunicat.

"Sănătatea unei naţiuni este strâns legată de gradul de activitate sau de inactivitate întâlnit. Oameni sănătoşi înseamnă o economie sănătoasă, mai puţini bani cheltuiţi pentru îngrijiri medicale şi spitalizări, mai puţine concedii medicale, angajaţi mai fericiţi şi mai eficienţi. Din ce în ce mai mulţi dintre membrii solicită serviciile noastre personalizate pentru a adopta un stil de viaţă sănătos", a declarat directorul general al World Class România, Kent Orrgren.

World Class România este unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală în industria de health&fitness şi numără în prezent 35 de centre (31 active şi patru se vor deschide în acest an şi în decursul anului viitor) în toată ţara şi 60.000 de membri.

Fondul de investiţii cu capital privat Resource Partners este acţionarul majoritar al World Class România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.