Compania aeriană ungară Wizz Air a anunţat miercuri că, începând din 29 octombrie, va opera două zboruri săptămânale între Bucureşti şi localitatea israeliană Eilat, cu preţuri începând de la 99 de lei doar dus, toate taxele obligatorii incluse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a precizat că vor fi două zboruri săptămânale, miercurea şi vinerea.

”Noua destinaţie, ideală pentru o vacanţă la mare, va fi accesibilă prin intermediul zborurilor Wizz începând cu 29 octombrie 2017 şi va fi operată pe perioada sezonului de iarnă”, se arată în comunicat.

Eilat este un oraş cu aproape 50.000 de locuitori, situat pe coasta de sud a Israelului, fiind considerat o destinaţie călduroasă în mijlocul iernii. Oraşul, port la Marea Roşie, are temperaturi medii între 21 grade C şi 25 grade C pe parcursul verii. 

Compania a anunţat recent două noi rute pentru primăvara lui 2018, din Bucureşti spre Göteborg şi Nisa Coasta de Azur. 

Liderul pieţei din România este Wizz Air, cu 5,5 milioane de pasageri transportaţi în 2016, urmat de Blue Air, cu 4 milioane de pasageri, şi de Tarom cu 2,41 milioane pasageri. Ryanair a transportat 680.000 de pasageri în primele şase luni ale anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.