Compania Wizz Air va introduce începând din 4 aprilie o cursă aeriană directă între Iaşi şi Istanbul, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână. Zborurile sunt programate marţi, joi şi sâmbătă, biletele fiind puse în vânzare pe site-ul companiei aeriene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Directorul Aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră, a declarat joi că introducerea rutei Iaşi-Istanbul este o veste ”extraordinară”, în condiţiile în care prin aeroportul-hub din Istanbul sunt asigurate legături către America de Nord, Asia sau Australia.
”În plus, Istanbul se întinde pe două continente, acest lucru asigurându-i o poziţionare strategică atât din punct de vedere comercial, cât şi din punct de vedere turistic. Avem convingerea că această nouă rută va fi o investiţie viabilă pentru noi toţi. Totodată, este un semn clar că prin noul proiect de extindere a infrastructurii aeroportului din Iaşi, la care lucrăm în prezent, oferim companiilor aeriene mai multă stabilitate şi oportunitatea de a se dezvolta pe termen lung”, a declarat directorul aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră.
Potrivit site-ului companiei Wizz Air, începând cu 18 mai vor fi introduse zboruri directe de la Cluj-Napoca şi Bucureşti către Antalya. De la Cluj-Napoca vor fi două zboruri pe săptămână către destinaţia din Turcia, în timp ce de la Bucureşti vor fi trei curse în fiecare săptămână.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.