Compania ungară low-cost Wizz Air a anulat şi o cursă pe ruta Bucureşti-Roma, din cauza condiţiilor meteorologice, astfel că numărul de curse anulate vineri de pe aeroportul Otopeni a ajuns la 25, potrivit situaţiei prezentate pentru ora 18.30 de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care operează cele două aeroporturi din zona Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, compania ungară low-cost Wizz Air a anulat cursele dus-întors pe rutele Bucureşti - Londra, Bucureşti - Paris, Bucureşti - Charleroi, Bucureşti - Stockolm, Bucureşti - Dortmund, Bucureşti - Cluj şi cursele dus pe rutele Bucureşti- Madrid şi Bucureşti-Roma. 

Tot vineri, compania poloneză de transport aerian LOT a anulat cursele de pe ruta Bucureşti- Varşovia.

De asemenea, compania aeriană Tarom a anulat cursele Bucureşti- Oradea şi Iaşi - Bucureşti şi zborurile dus-întors pe rutele Bucureşti-Timişoara şi Bucureşti-Cluj, în timp ce Ryanair a anulat cursele de pe ruta Bucureşti -Timişoara.

Pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă” Bucureşti şi pe  Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu”, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Compania avertizează că unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăşi o oră, a mai precizat compania.

Informaţii despre situaţia zborurilor pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti pot fi găsite pe pagina web a companiei.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Meteorologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judeţe până vineri, la ora 23.00, iar codul galben va fi menţinut în Bucureşti şi în 19 judeţe, până la aceeaşi oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.