VTEX, furnizor global de soluţii eCommerce în cloud pentru companii mari, a anunţat, luni, că achiziţionează platforma de comerţ electronic UniteU, ca parte a strategiei de extindere la nivel mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este prima mişcare de extindere a VTEX de anul acesta, ce are loc la patru luni de la deschiderea oficială a biroului din România. Odată cu aceasta, VTEX anunţă şi planurile pentru România: 10 noi clienţi anul acesta, extinderea echipei şi investiţii de un milion de dolari în următorii doi ani.

”Achiziţia UniteU consolidează prezenţa VTEX pe piaţa de comerţ electronic. Astfel, VTEX combină capabilităţile de bază ale platformei cu Unified Commerce Data Hub de la UniteU, un hub de date, pentru a oferi o soluţie de comerţ electronic unificată. Acest lucru permite VTEX să îşi continue strategia de extindere, oferind cele mai recente soluţii digitale şi unificate de comerţ cu un hub puternic de date care se integrează în mod nativ cu sistemele POS, ERP, CRM şi WMS”, se arată în comunicat.

Cu tehnologia UniteU, integrată pe platforma VTEX, clienţii vor putea conecta şi agrega surse disparate şi diferite de date în cadrul operaţiunilor lor de comerţ, potrivit companiei. Aceasta ar permite o transparenţă mai mare a informaţiilor între sistemele necesare implementării operaţiunilor unificate de comerţ, cum ar fi capacitatea de a livra de la magazin, de a expedia la magazin, de a cumpăra online şi de a ridica din magazin, de a optimiza inventarul şi de a îmbunătăţi experienţa clienţilor.

”VTEX se concentrează în continuare pe furnizarea unei platforme de eCommerce în cloud de tipul Software as a Service, destinată brandurilor şi retailerilor cu vânzări online între 10 şi 300 de milioane de dolari. Prin achiziţia UniteU, VTEX poate să ofere, în plus, zeci de integrări out of the box. Printre acestea se numără integrarea cu Retail Pro, Microsoft Dynamics NAV, AX, Netsuite, Lightspeed, pe lângă alte sisteme POS, ERP, CRM şi WMS, în plus faţă de marketplace-uri precum Amazon şi eBay”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.