Ministrul Energiei Virgil Popescu a făcut, joi o vizită în judeţul Gorj, la la Complexul Energetic Turceni şi Complexul Energetic Rovinari, pentru a vedea stadiul lucrărilor de modernizare de acolo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi mă aflu într-o vizită de lucru în judeţul Gorj, la CE Turceni şi CE Rovinari. La CE Rovinari - Grupul 5 am discutat cu reprezentanţii CEO despre stadiul lucrărilor de modernizare”, a scris Virgil Popescu, joi pe Facebook.
 
Ministrul Energiei a adăugat că a avut „o discuţie constructivă cu reprezentanţii sindicaliţilor din cadrul CEO pe marginea stadiului investiţiilor din Planul de Restructurare şi ce paşi sunt necesari pentru a recupera întârzierile care au apărut”.
 
„Le-am transmis că nu lăsăm pe nimeni în urmă. Pentru a moderniza CEO este nevoie să facem front comun”, a completat Popescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.