Două noi modele de iPad Pro vor fi lansate în luna aprilie, însă disponibilitatea acestora va lăsa de dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Criza globală de componente va fi una dintre marile probleme cu care multe industrii se vor confrunta, cel puţin anul acesta. Alături de giganţii din tehnologie, vor avea de suferit şi alte companii, inclusiv cele din industria auto.

Şi chiar dacă şi-a făcut stocuri din timp, nici Apple nu va fi scutită de această problemă. Producătorul iPhone-ului se va confrunta cu stocuri limitate pentru cel puţin două componente: chipset-uri şi ecrane.

Disponibilitatea redusă a ecranelor de tip MiniLED va fi cauza pentru care viitoarea generaţie de tablete iPad Pro va fi destul de greu de găsit în magazine.

MiniLED este o tehnologie relativ nouă care, în principiu, îmbunătăţeşte cele mai importante caracteristici ale imaginii, de la luminozitate, la contrast. Pentru prima oară, Apple va folosi această tehnologie în cazul tabletelor iPad Pro.

Noile modele de iPad Pro vor mai veni cu cel puţin două alte noutăţi importante: un chipset nou, produs intern de Apple, şi un port Thunderbolt, prin care se vor putea conecta diverse periferice, de la monitoare la harddisk-uri.

Se ştie, pe surse, că lansarea noilor tablete va avea loc cândva în luna aprilie, iar Siri, când este întrebată, spune că viitorul eveniment Apple va avea loc pe 20 aprilie - ceea ce nu poate fi o coincidenţă.

La acelaşi eveniment, este posibil să-şi facă apariţia şi mult aşteptatele AirTags - accesorii care, ataşate de chei, rucsacuri şi alte produse, facilitează găsirea acestora, fie că au fost rătăcite ori furate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.