O maşină a avariat o conductă de gaz în localitatea vâlceană Valea Cheii. S-au înregistrat scurgeri importante de gaz, iar pompierii evacuează persoanele din şase locuinţe învecinate. Furnizarea gazului a fost sistată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Vâlcea precizează că 12 persoane din 6 gospodării au fost evacuate.

”Alimentarea cu gaz a fost oprită. A fost identificată persoana care a produs accidentul, a suferit un atac de panică, a fost evaluata de echipajul SMURD, dar refuză transportul la spital”, a mai transmis sursa citată.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, ca urmare a unui accident rutier care a avariat o conductă de gaze, în localitatea Valea Cheii. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, sâmbătă, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că forţele ISU ajunse la faţa locului au constatat că sunt pierderi însemnate de gaze din conducta avariată.

”A fost anunţat de urgenţă Distrigaz. Echipajele operative au balizat zona şi au realizat un perimetru de siguranţă, urmând a se lua toate măsurile necesare pentru protecţia populaţiei din zona respectivă, inclusiv emiterea unui mesaj RO-ALERT”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, în perimetrul de siguranţă se afla un număr de 7 locuinţe.

”Se vor evacua persoanele din interiorul perimetrului de siguranţă”, au precizat pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.