Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la sediul societăţii comerciale Hidro Prahova, companie al cărei principal acţionar este Consiliul Judeţean Prahova şi care este cel mai mare furnizor de servicii de apă şi canalizare din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anchetatori din cadrul DNA Bucureşti au descins, joi, la sediul furnizorului de apă Hidro Prahova, au declarat pentru News.ro surse locale.
 
Compania este cel mai mare furnizor de servicii de apă şi canalizare din judeţ, având ca acţionar majoritar Consiliul Judeţean Prahova. 
 
Percheziţiile de la Hidro Prahova au loc concomitent cu percheziţii care se desfăşoară la  sediul Consiliului Judeţean Prahova, dar şi la locuinţa preşedintelui acestei instituţii, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte al PNL şi preşedinte al PNL Prahova. 
 
Dumitrescu este al doilea preşedinte al PNL Prahova din ultimii ani suspectat de corupţie, după ce Mircea Roşca, în prezent deputat, a fost anchetat pentru fapte de corupţie.
 
Hidro Prahova operează în 68 de localităţi dintre cele 104 ale judeţului Prahova, fiind vorba despre municipiul Câmpina, 11 oraşe şi 56 de comune. Conform celui mai recent bilanţ depus la Registrul Comerţului, în anul 2022 avea 595 de salariaţi, o cifră de afaceri netă de 77.727.611 iar în 2022 raportase o pierdere de 9.436.447 lei. În acelaşi an, Hidro Prahova raporta datorii de 63.043.180 lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.