Guvernul a alocat, în şedinţa de vineri, peste un miliard de lei din Fondul de rezervă pentru 3.057 de unităţi administrativ-teritoriale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Guvernul a alocat, în şedinţa de astăzi, 1.029.189.000 lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru 3.057 de unităţi administrativ-teritoriale. Fondurile au fost alocate la solicitarea Consiliilor Judeţene şi a autorităţilor locale, prin Instituţia Prefectului din fiecare judeţ, pentru asigurarea cheltuielilor de funcţionare şi dezvoltare ale autorităţilor administraţiei publice locale, cheltuieli care trebuie efectuate până la sfârşitul anului 2021”, a transmis, vineri, MInisterul Dezvoltării, într-un comunicat de presă.  

Totodată, autorităţile publice locale au cerut fondurile pentru finalizarea investiţiilor publice finanţate de stat sau din fonduri UE. 

Astfel, potrivit actului normativ adoptat, 23 de Consilii Judeţene, 59 de municipii, 205 oraşe, şi 2.769 de comune primesc 1.029.189.000 de lei în total. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.