CFR anunţă, marţi, că circulaţia feroviară a fost afectată de un scurtcircuit produs de un cablu electric în staţia Ploieşti Vest. Pentru remedierea situaţiei s-a intervenit cu două drezine, 15 trenuri fiind afectate. Acestea vor ajunge la destinaţie cu întârziere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Infrastructura administrată de Veolia Energie Prahova a fost predată integral la data de 13 mai 2022, prin urmare, compania Veolia nu are nicio responsabilitate în această speţă”, a precizat Veolia ca reacţie la afirmaţiile CFR SA potrivit cărora cablul electric extern care supratraversa liniile de contact şi care a căzut aparţine companiei

UPDATE: Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că traficul feroviar prin staţia Ploieşti Vest a fost reluat la ora 17:17, 15 trenuri de călători care au staţionat temporar în gările adiacente fiind reînscrise treptat în circulaţie.

”Reamintim că traficul feroviar pe raza staţiei PLOIEŞTI VEST a fost închis temporar în intervalul orar 14:40 - 17:17, din cauza unui scurtcircuit produs de un cablu electric extern căzut pe liniile de contact din staţia Ploieşti Vest. Cablul electric extern care supratraversa liniile de contact aparţine companiei locale VEOLIA. Pentru remedierea deranjamentului, personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti a acţionat cu două drezine pantograf în zona unde s-a înregistrat avaria, fiind necesară înlocuirea mai multor componente arse sau rupte - izolatori de secţionare, ace aeriene, cablu purtător etc - pentru repunerea sub tensiune a sistemului de alimentare cu energie electrică a liniilor de contact din staţia Ploieşti Vest”, a transmis CFR.

Potrivit companiei trenurile IRN 347, R 3026, R 3004, R 11034, IR 1634, IRN 532, R 11535, R 11054, R 10231, R 10232, IRN 346, R 10067, R 3025, R 3003 şi R 11537 care au staţionat temporar în gările adiacente - Buda, Floreşti Prahova, Câmpina, Brazi, Crivina şi Periş - vor ajunge la destinaţie cu întârziere.

ŞTRIE INIŢIALĂ: ”Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar se desfăşoară cu dificultate pe intervalul Ploieşti Vest - Valea Largă, din cauza unui scurt circuit produs de un cablu electric extern, căzut pe liniile de contact din staţia Ploieşti Vest.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti intervine cu două drezine pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate şi repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniilor de contact din staţia Ploieşti Vest”, anunţă, marţi, CFR.

Compania precizează că, până la finalizarea intervenţiilor desfăşurate de personalul feroviar în staţia Ploieşti Vest, trenurile tractate cu locomotive electrice care circulă spre Bucureşti şi dinspre Braşov, staţionează temporar, doar trenurile remorcate cu locomotive Diesel circulând în condiţii normale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.